Mea Natura - produse pentru par si corp

Cu 88%-96% ingrediente de origine naturală, îmbogățite cu ulei de măsline organic sau cu ulei organic din semințe de rodie, fabricate din ingrediente naturale,special concepute pentru a oferi o îngrijire completă pentru toate tipurile de piele și păr, produsele Mea Natura acționează împotriva semnelor de îmbătrânire.

Balsam de par Mea Natura Vitality&Shine

Balsam revitalizant, care descurca instantaneu parul, fara a-l incarca.

26 lei

Balsam pentru par vopsit cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Balsamul pentru păr colorat MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save cu ulei de semințe de rodie organice *, polizaharide și extract de floarea soarelui.

27 lei

Cremă de corp cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Cell Renewal & Nourishment 250ml

Crema de corp hidratantă cu ulei organic* de semințe de rodie, vitamina E și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bogată în acizi de fructe (AHAs), bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

29 lei

Cremă de față cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream 50ml

Imbogatita cu ulei organic de semințe de rodie *, cunoscut pentru proprietățile sale de întinerire și anti-oxidante, cu un sistem de ingrijire activa (acid hialuronic), peptide si riboza si agenti naturali anti-ageing de hidratare.

49 lei

Cremă de față cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing, Anti-Wrinkle Face Day Cream SPF15 50ml

Cu o textură mătăsoasă, crema de zi anti-îmbătrânire, anti-rid Mea Natura este îmbogățită cu ulei organic de semințe de rodie *, ulei cunoscut ca având proprietăți antioxidante.

49 lei

Cremă de mâini cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing & Skin Radiance 100ml

Crema de mâini hidratantă cu ulei organic* de semințe de rodie, extract de citrice și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

24 lei

Gel de duș cu rodie Mea Natura Intense Freshness 300ml

Gelul de dus cu ulei organic*, din semințe de rodie, vitamina E și extracte de citrice, un amestec de ingrediente naturale cu proprietăți anti-oxidante, bogate în acizi de fructe (AHAs) are efecte benefice asupra tratamentului zilnic al corpului.

25 lei

Gel de duș cu ulei de măsline Mea Natura Wellness & Revival 300ml

Gelul de dus cu ulei organic*, de măsline, vitamina E și extracte din sâmburi de migdale, un amestec de ingrediente naturale cu proprietăți anti-oxidante, are efecte benefice asupra tratamentului zilnic al corpului.

25 lei

Gel de față exfoliant cu rodie MEA NATURA Gentle Cleansing Exfoliator 100ml

Gelul exfoliator cu curățare blândă a feței conține ulei organic de semințe de rodie *, microgranule de perlită naturală, și extract acid natural de citrice și din fructe de afine.

28 lei

Lapte de corp cu rodie MEA NATURA Anti-Ageing & Cell Renewal 250ml

Laptele de corp hidratant cu ulei organic* de semințe de rodie și Natur – All – Youth, conține o combinație de ingrediente active de origine naturală, bogată în acizi de fructe (AHAs), bio-zaharide și compuși organici ai mineralelor esențiale.

32 lei

Lapte demachiant cu rodie MEA NATURA 3 in 1 Face & Eyes 250ml

Conține ulei organic de rodie*, semințe de Aloe Vera, citrice naturale și extracte de afin, o combinație excepțională de ingrediente bogate în anti-oxidant, cu proprietăți calmante și hidratante.

33 lei

Mască de păr Mea Natura cu ulei de măsline Intensive Nourishment & Shine 250ml

Conține ulei de măsline organic virgin *, bio-zaharide, aminoacizi, extract de salvie și ulei de migdale, un amestec natural bogat cu proprietăți antioxidante și hidratante.

27 lei

Masca pentru par vopsit cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Masca de par pentru păr colorat MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save cu ulei de semințe de rodie organică *, polizaharide și extract de floarea-soarelui.

28 lei

Șampon cu rodie MEA NATURA Color Brilliance &Youth Save 300ml

Samponul cu rodie Color Brilliance &Youth Save este un sampon purificator ce contine ulei organic de semințe de rodie *, polizaharide și ulei de floarea soarelui.

27 lei

Șampon cu rodie MEA NATURA Youth Save 300ml

Samponul cu rodie Youth Save este un sampon purificator ce contine ulei organic de semințe de rodie , polizaharide și ulei de semințe de in.

27 lei

Sampon de par Mea Natura Vitality&Shine

Sampon cu ulei organic de masline,cu un complex activ de bio-zaharide si extract de salvie, ofera parului vitalitate si stralucire instantanee. Acest amestec de ingrediente ofera samponului proprietati hidratante si antioxidante.

26 lei

Șampon Mea Natura Strenght &Softness 300ml

Îmbogățit cu ulei de măsline organic virgin * , un complex activ de bio-zaharide și extract lupin natural, un amestec puternic cu actiune de hidratare, condiționare și ingrediente antioxidante, aminoacizi si proteine.

26 lei