Ulei de masline, masline

Ulei de masline extravirgin - provine de la prima presare a maslinelor si este considerat uleiul de masline de cea mai buna calitate, cu o aroma perfecta si o aciditate echilibrata.

Mai mult

Sapunuri

Săpunurile greceşti Knossos cu ulei de măsline nu sunt certificate bio, dar sunt naturale. Sunt prietenoase cu mediul, deci şi cu noi. Simple, cu bucăţele de frunze de măslin, ori cu arome îmbietoare de portocale, scorţişoară, miere, levănţică, muşeţel, trandafiri, cu argan, chiar si cu lapte de magarita.

Mai mult

Detergenti

Renumiţi pentru calităţile lor unice, fulgii de săpun au o acţiune pe cât de blândă pe atât de eficientă. Fulgii de sapun Knossos sunt 100% naturali, avand la baza doar ulei de masline, fiind fara aditivi chimici, parfum sau coloranti artificiali.

Mai mult

Produse Nera

Manastirea Nera este asezata in mijlocul naturii pe malul raului Nera (Sasca Montana). Maicile de aici imbina viata duhovniceasca cu indeletniciri ca apicultura, cultivarea plantelor medicinale si prelucrarea lor. Anul trecut a fost finalizat laboratorul de productie, fiecare produs avand certificat de conformitate. Fata de alte produse similare diferenta este data de concentratia semnificativa de extract natural de plante din compozotia produsului finit.

Mai mult

Farcom

Farcom e infiintata in 1970, fiind unul din cele mai cunoscute branduri in industria cosmetica din Grecia. Inca de la inceput, misiunea companiei este de a oferi produse de cea mai inalta calitate in ceea ce priveste cosmetica parului si frumusete.

Mai mult

Mediterraneum Nostrum

Mediterraneum Nostrum MMXIII este o linie completă de produse cosmetice cu ingrediente naturale, care integrează înţelepciunea antică greacă de frumusete cu cercetari ştiinţifice la nivel înalt şi expertize moderne în cosmetologie, apartinand companiei grecesti Mediterranean cosmetics.

Mai mult

Cretanlife Mediteranean Gastronomy

Compania CRETANLIFE, din 2001, este singura care cultivă, colectează, prelucrează plante aromatice din Creta, precum și amestecuri de mirodenii şi condimente mediteraneene inspirate din gastronomia grecească. Sute de ierburi şi condimente, oferă cele mai bune alternative pentru un stil de viaţă sănătos.

Mai mult

Hello India!

​Acolo unde se intalnesc majoritatea tarilor asiatice si totul capata multa culoare, varitate, exotism si spirit de unicitate - acolo este India...

Mai mult